top of page
miss-dj-logo-wit[1667].png
Het verhaal

Het Verhaal

"When Nafthaly is in the booth guys fall in love and girls become her number 1 fan."

MISS DJ gaat over de vrouwelijke dj Nafthaly Ramona. In deze documentaire laten we zien hoe het is om als vrouwelijke dj te werken in een 'mannenwereld'. Nafthaly is nog zo niet lang dj maar heeft al wel hits gehad. zoals het nummer 'Merry' met Bizzey en Sportschool met JhorrMountain.

 

Nafthaly is heel erg gedreven en doet er alles aan om haar carriere zo succesvol mogelijk te maken.  Zo gaat ze een paar keer per week naar de sportschool en neemt ze bijvoorbeeld Spaanse les omdat ze graag naar Zuid-Amerika wil met haar muziek. Wij leggen dit allemaal vast met deze documentaire en hopen zo meer aandacht te creëren voor vrouwelijke dj’s. Hoe is het voor haar om een vrouwelijk dj te zijn in een mannenwereld? En waar loopt zij als vrouw tegen aan?

rotatedheadphone.png
Het team

Het Team

bwmanon.jpg

Manon Munnix

Filmmaker en student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Heeft onder andere bij RTL Late Night en Talpa (Saved By The Bell) gezeten. Heeft altijd al een passie gehad voor werken met een camera.

14.jpg

Nafthaly Ramona

Vrouwelijke dj in de urban scene. Ze werkt nu een paar jaar als dj en is onder andere bekend van het nummer 'Merry' met Bizzey. De hoofdpersoon in deze documentaire

bwcharlotte.jpg

Charlotte van de Kant

Filmmaker en student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Heeft bij Omroep Gelderland en bij de KRO-NCRV gezeten Heeft altijd een camera bij de hand en filmt alles wat ze ziet. 

CampusDoc

Social media

Socials

CONTACT

US

Tel. Manon +316 30 66 37 33

Tel Charlotte. +316 23 78 81 19 missdjdocumentary@hotmail.com

SUPPORT

US

PODOZORG INGEN

Ons ook steunen? Klik dan hier!

TELL

US

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Success! Message received.

Deze documentaire wordt mede mogelijk gemaakt door:

bottom of page